Een webshop starten met het PHP webshop script

Geplaatst op 08-08-2022

Zou u graag een eigen webshop willen hebben die eenvoudig te beheren is? U kunt met het PHP webshop script van Vrolijk Internet Services een webshop starten. Uw webshop zal zijn voorzien van een beheeromgeving, waarmee op een gebruiksvriendelijke wijze wijzigingen aan te brengen zijn binnen uw webshop.

Zo heeft u met de beheeromgeving de mogelijkheid om op een gemakkelijke wijze nieuwe producten aan uw webshop toe te voegen. Daarbij kunt u ook productvarianten toevoegen, zoals verschillende maten en kleuren waaruit de klant bij het bestellen kan kiezen.

Met het PHP webshop script krijgt u een mobielvriendelijke webshop. De klant kan één of meer producten toevoegen aan zijn winkelmand en vervolgens de bestelling afronden door de benodigde gegevens voor de levering in te vullen en door online de betaling te verrichten.

Nadat de klant via uw webwinkel heeft betaald, zult u een e-mail ontvangen met alle gegevens die relevant zijn voor het versturen van de bestelde producten naar de klant. Ook zal er factuur worden aangemaakt die per e-mail naar de klant zal worden verzonden. Binnen de beheeromgeving kunt u een overzicht opvragen van alle gegenereerde facturen. Iedere gegenereerde factuur kunt u opvragen en opslaan voor uw administratie.

Op de website van Vrolijk Internet Services vindt u veel informatie over het PHP Webshop script. Zo kunt u een demo aanvragen en ook is er een handleiding beschikbaar. In de handleiding leest u bijvoorbeeld hoe u het script op uw hostingpakket kunt installeren en hoe u verschillende varianten bij een product kunt instellen, bijvoorbeeld verschillende kleuren of maten. Dit geeft de klant de mogelijkheid om een kleur of maat van een bepaald product te kiezen. Daarbij zijn maten en kleuren die op dat moment niet in de voorraad aanwezig zijn, niet selecteerbaar. Zo voorkomt u dat er iets wordt besteld dat niet voorradig is.

Heeft u zelf nog geen hostingpakket waarop u het script kunt installeren, dan is het goed om te weten dat Vrolijk Internet Services ook hosting samen met het PHP script aanbiedt. Zo heeft u direct alles wat u nodig heeft voor het starten van uw eigen webshop.